Forældre Barn

Barnets første gymnastikoplevelse skal selvfølgelig være sammen med mor eller far, da dette giver tryghed. Dette hold er for aktive forældre, der sammen med deres børn vil blive udfordret og stimuleret fra top til tå. Vi vil starte og slutte på samme vis hele sæsonen igennem, da dette skaber forudsigelighed og genkendelighed og dermed ro og tryghed.

Jeg forventer, at alle forældre tager ansvar for eget barn, er aktive og klædt på til at bevæge sig, og at alle er med til at stille redskabsbane op samt rydde op.

En typisk time vil indeholde; goddag-sang i rundkreds, opvarmningsøvelser og lege der styrker den motoriske trappe i barnets udvikling samt rum/retningsforståelse, redskabsbane eller alternativt redskab, fart og tempo for barn/sved og puls for voksen, rim og remser og slutteligt farvel-sang i rundkreds.

De første 5 gange vil være samme program, så børnene og forældre bliver trygge. Denne tryghed skal bruges til, at de sociale lege og øvelser vil blive lavet sammen med andre og ikke kun imellem barn og forælder.

Målgruppe:

Børn  1 1/2 – 4 år med forældre.

Træning:

Tirsdag kl. 16.10 – 16.50 i Græse Bakkeby hallen.

Instruktør:

Instruktører:
Line Andersen, uddannet pædagog, zumba basic 1 og 2, powerhoop og kvalitet i børne gymnastik.
Alberte