Spring 3

Dette hold henvender sig til drenge og piger som har et eller flere spring/gymnastikår bag sig. og som gerne vil mere. I år udvider vi træningen til to gange om ugen, tirsdag og torsdag, så gymnasterne har mulighed for at dygtiggøre sig.

Vi varmer på til musik, og i år vil vi prioritere, at denne del af træningen, ud over at indeholde det skadeforebyggende aspekt, også kommer til at forbedre gymnasternes smidighed og styrke. Efterfølgende udfordrer vi gymnasterne i en række forskellige spring på trampolin, oppustet springbane og andre redskaber. Vi arbejder dels med grundlæggende øvelser som håndstand, vejrmøller og araberspring,og dels med sværere spring som forskellige saltoer og skruer, og vi kommer til at arbejde med at sætte forskellige spring sammen.

I løbet af året skruer vi ned for graden af modtagning og op for at gymnasterne kan mere og mere selv.

Ved siden af springdelen kommer pigerne til at arbejde med rytmetræning til musik og drenge vil fokusere på yderligere springtræning.

Udover den ugentlige træning, vil der i løbet at året ligge to lørdagstræninger, som vil være sammen med spring 2-holdet.

Man skal regne med ekstra udgift til indkøb af opvisningsdragter/tøj

Målgruppe:

Drenge og piger i aldersgruppen 11+ år
Niveau: Øvede

Træning:

Mandag kl. 18.00 – 19.30 og torsdag kl. 18.30 – 20.00 i Græse Bakkeby hallen

Instruktør:

Brian Rasmussen og Thomas Aaberg

Hjælpeinstruktører: Cecilie Poulsen, Emilie Haastrup, Maria Poulsen, Trine Diekelmann, Tommy og Hugo