Yoga for voksne

Holdet er for dig der ønsker at blive mere smidig og stærk – kropslig og sjæleligt. Dybe vejrtrækninger ilter din krop, dit blod, indre organer og celler. Det giver ekstra energi til din krop. Ved at strække muskler, sener og led løsner du blokeringer i kroppen og øger dit velvære. 

Når du dyrker yoga, strækker du ikke blot kroppen, du øger samtidig din opmærksomhed på åndedrættet og det sted, hvor det strækker. Kombinationen af fysisk stræk og mentalt fokus øger effekten og hjælper dig med at være til stede i nuet og slippe mentalt stress. En rolig, smidig krop giver et roligt, smidigt sind − ergo en person med overskud og evne til fleksibilitet.Yoga balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, og derfor kan du godt tabe dig ved at dyrke yoga.
Er du stresset kan det føre til livsstilssygdomme som hjertekar- sygdomme, angst, fordøjelsesproblemer og søvnløshed. Men dyrker du yoga og trækker vejret retter du energi til fordøjelse- og immunforsvar, blodtryk og vejrtrækning normaliseres, og mængden af stresshormon reduceres.
Yoga hjælper dig til at være i nuet og mærke din krop, dit sind og dit helbred 🙏🏻

-Namaste 

Målgruppe:

Aldersgruppe: voksne

Træning:

Onsdag kl. 11.30 – 12.30 i Græse Gamle skole

Instruktør:

Instruktør: Mia Bundgaard