Vedtægter, politikker og APV

På denne side finder du vores vedtægter og politikker som gælder for gymnastikforeningen, dens hold og medlemmer samt seneste APV.

Vedtægter og referater

Vedtægterne er det overordnede regelsæt som gymnastikforeningen drives under. Vedtægterne fastlægges dels af krav til frivillige foreninger og dels af bestyrelsen. Du kan hente vores vedtægter fra nedenstående link.Vedtægter GSG 17-04-2023

Referater fra seneste generalforsamling: referat fra generalforsamling 8.4.24.

APV

Græse Sigerslevvester Gymnastikforening har gennemgået spørgsmålene fra arbejdstilsynets tjekliste. Arbejdstilsynets APV værktøj har hjulpet os med at finde løsninger på udfordringer i arbejdsmiljøet. Vi ønsker en sund og sikker gymnastikforeningen for instruktører og medlemmer.

Persondatapolitik

Fra den 25. maj 2018 træder der nye regler for beskyttelse af persondata i kraft, som følge af ny EU-lovgivning. Vi opdaterer vores vilkår vedrørende beskyttelse af dine persondata, og vores persondatapolitik for at tydeliggøre for dig, hvad vi bruger dine oplysninger til og hvorfor.Du kan læse om vores persondatapolitik nedenfor:

Foto politik

Vi har udarbejdet et regelsæt omkring publicering af fotos på vores hjemmeside. Du kan se vores regelsæt nedenfor samt hente vores formular til at give foreningen tilladelse til at bruge fotos.